Hoofdcontent

Sport en bewegen

Sport en bewegen is van en voor iedereen. Iedereen kan meedoen. Om fit te worden en te blijven, maar ook om te ontmoeten, plezier te hebben, te beleven en bovenal te doen. Gemeente Molenlanden kent een rijk verenigingsleven. Zij zorgen er samen met andere sportaanbieders voor dat we in beweging kunnen komen. In de sociale kaart tref je een overzicht aan van alle sportaanbieders in de gemeente Molenlanden. 

 

Activiteiten

Naast het reguliere aanbod organiseren verschillende aanbieders "speciale" activiteiten. Zoals clinics, open trainingen en toernooien. Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Kijk dan snel op bekijk aanbod en meld je aan! 

Samen organiseren

Het organiseren van een sport- of beweegactiviteit of evenement brengt voldoende uitdagingen met zich mee. Heb je hulp nodig in de voorbereiding of op de dag zelf, laat het GIGA Molenlanden weten. Ze denken graag met je mee!

 

SPORT- en beweegvragen

Wil je graag in beweging komen, maar vind je het lastig om iets te vinden wat bij je past? Of heb je een beperking en wil je wel graag in beweging komen? Dan kun je terecht bij de beweegcoaches van GIGA Molenlanden. De beweegcoaches gaan met je in gesprek en samen op zoek naar een passende sport- of beweegactiviteit. Ben je op zoek naar het aanbod voor aangepast sporten. Neem dan een kijkje op het platform https://www.unieksporten.nl/zuid-holland/molenlanden.

Benieuwd naar het SPORT aanbod?

Maak onderstaand een selectie op leeftijdscategorie.