Hoofdcontent

Molenpop

Zaterdag 6 juli 2024

Er komt in 2024 weer een nieuwe editie van Molenpop in Nieuw-Lekkerland. Dit is tegen de regionale en landelijke trend in, waarin festivals het steeds moeilijker hebben als het gaat over de stijgende kosten.

Molenpop wordt gehouden op zaterdag 6 juli 2024. Het festival, dat mogelijk wordt gemaakt door een toegewijd team van vrijwilligers, betrokken partners en loyale sponsoren, biedt een dag vol sport, muziek en plezier voor jong en oud.

Het sportprogramma van Molenpop is speciaal ontworpen om kinderen tot en met 12 jaar kennis te laten maken met verschillende sporten in samenwerking met de lokale sportverenigingen. Ze kunnen deelnemen aan een sportcarrousel met voetbal, basketbal, volleybal en tennis/padel.

In de middag vinden er sporttoernooien plaats, waaronder beachvolleybal, darts, voetbal en tennis/padel. De inschrijvingen hiervoor starten binnenkort.

In de late middag begint het muziekprogramma op drie verschillende podia. “Op de Stigterstaal Stage kun je genieten van de beste bands, terwijl de Jaleco Stage wordt gevuld met freestyle dj’s die je gegarandeerd aan het dansen krijgen. En voor de liefhebbers van house en techno is er de AAD Stage, waar de beats tot middernacht doorgaan. Ook aan de inwendige mens is gedacht me o.a. een supersmoker barbecue op het terrein aan de Vletstraat, wat doorgaans als het parkeerterrein van de tennis en het zwembad fungeert. Wat Molenpop bijzonder maakt, is de steun van de gemeenschap en de betrokkenheid van lokale bedrijven. Dankzij hun financiële en materiële steun kan dit festival gratis toegankelijk blijven voor iedereen,” aldus de organisatie.

 

Bron : Alblassernieuws.nl