Hoofdcontent

Wedstrijd beste amateurkunstenaar

Vóór 1 november 2024

Na het succes van Project Rembrandt, dat dit voorjaar op NPO1 te zien was, organiseert Goed Gezien – Goed Bekeken, de vereniging voor amateurkunst, een wedstrijd waarbij zij op zoek gaat naar de beste amateurkunstenaar van Molenlanden en omgeving.

Iedereen uit Molenlanden en omgeving die in de vrije tijd beeldende kunst maakt of teksten/gedichten schrijft, kan zich vanaf nu inschrijven voor deze wedstrijd. Deelnemers hebben tot 1 november de tijd om aan hun werkstuk te werken.

 

Het thema van de wedstrijd is ‘De Straat (op)’. De hoofdprijs van 250 euro is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de gemeente Molenlanden.

 

De werkstukken mogen in een materiaal/techniek naar keuze uitgevoerd worden. De werkstukken moeten aan de volgende voorwaarden voldoen.
• 2-dimensionaal werk max. afmetingen 50 x 65 cm.
• 3-dimensionaal werk max. 50 x 50 cm.
• teksten maximaal een A4.

 

Alle werkstukken (mits ze voldoen aan de voorwaarden) worden tentoongesteld tijdens de amateurkunsttentoonstelling die wordt gehouden op 21, 22 en 23 november in Bleskensgraaf.

De prijsuitreiking valt samen met de opening van deze tentoonstelling. Het publiek kan tijdens deze tentoonstelling stemmen voor de publieksprijs. Deze zal na afloop van de tentoonstelling bekend gemaakt worden.

 

Aan de wedstrijd kunnen leden en niet-leden meedoen. Het inschrijfgeld is voor leden van de vereniging gratis; niet-leden betalen 15 euro.

Alle voorwaarden zijn te lezen op de website van der vereniging (www.goedgezien-goedbekeken.nl) of op te vragen via info@goedgezien-goedbekeken.nl.

 

Deelnameformulieren, vergezeld van (1 of meerdere) foto’s van het gemaakte werk moeten uiterlijk 1 november 2024 bij de organisatie binnen zijn. De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke (professionele) jury.

 

bron : Het Kontakt